Πολιτική Εχεμύθειας

Όπως όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα, το neofrenparts.gr συλλέγει ένα περιορισμένο αριθμό από προσωπικές αλλά και ανώνυμες πληροφορίες από τους επισκέπτες του με στόχο να παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες για να μπορεί να εκπληρώνει τις παραγγελίες, να επικοινωνεί με τους πελάτες σε περίπτωση προβλημάτων κτλ. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται επεξεργάζονται βάσει του Ν.2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεών του. Το neofrenparts.gr δε θα μοιραστεί ποτέ τα στοιχεία σας με τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με προσωπικά στοιχεία, διαβάστε την ενότητα.

Νομικό Σημείωμα

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτήν την ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους . Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδέχεστε τους παρακάτω όρους.

Προσωπικά στοιχεία

Το neofrenparts.gr εγγυάται την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Οι προσωπικές πληροφορίες που υποβάλλονται με κάθε παραγγελία χειρίζονται ως προσωπικές  πληροφορίες. Αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες αυτές δεν θα διανεμηθούν, εμπορευθούν , πουληθούν ή νοικιαστούν σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο. Οι προσωπικές σας πληροφορίες συλλέγονται για να χρησιμοποιηθούν μόνο στην επεξεργασία των παραγγελιών σας, έτσι ώστε να σας παρέχουμε αποτελεσματική και προσωπική εμπειρία αγορών Online.

Πως διαχειριζόμαστε τα στοιχεία και τις πληροφορίες που μας έχετε εμπιστευτεί;

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που  μας έχετε εμπιστευτεί για να σας προσφέρουμε μία ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία με τους ακόλουθους τρόπους.
Για να γίνεται μέλος στο neofrenparts.gr (ως μέλος έχετε πρόσβαση σε παλαιές και νέες παραγγελίες σας, επίσης μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις σε κατηγορίες του ενδιαφέροντός σας).
Για να παραδίδουμε στο χώρο σας παραγγελίες που έχετε προμηθευτεί online.
Για να μπορείτε να επιβεβαιώνετε τις παραγγελίες σας.
Για να μπορούμε να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις σας.
Για να σας στείλουμε ειδικές προσφορές και ενημερώσεις νέων προϊόντων.
Σε καμία περίπτωση δεν διακινούμε προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (άρθρο 11 Ν.2472/1997)